Omgeving

Omgeving

Walcheren is bij uitstek de plaats om actief bezig te zijn. Heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, skeeleren en watersporten. 
Geniet van mooie dorpen als Domburg en Veere en van de bijzondere stad Middelburg. 
Liever de natuur in?  Buiten Pekelinge ligt bij de natuurgebieden Oranjezon en  De Manteling. En natuurlijk is het strand ook niet ver weg. Op 3 km ligt het strand van Oostkapelle:  Al jaren in de top van de schoonste stranden van Nederland.

Ontdek de omgeving te voet of op de fiets!


Ontdek Zeeland te voet. Vrijuit wandelen in een van de vele natuurgebieden of over het strand. Het Zeeuwse wandelnetwerk verbindt diverse wandelroutes. Die variëren van een kleine ronde tot meerdaagse wandelroutes voor een complete wandelvakantie. Zeeland ligt aan je voeten.

Zeeland is  5-sterren fietsprovincie. Dat is het hoogst haalbare niveau voor een fietsprovincie. Dit merk je aan de kwaliteit van het fietsknooppuntensysteem, het onderhoud van de fietspaden en de vele fietscafés langs de routes.
 

Camping De Pekelinge


Buiten Pekelinge ligt naast de 5 sterren gezins- camping De Pekelinge.
Als gast van Buiten Pekelinge maak je gratis gebruik van alle faciliteiten van deze sportieve camping. In Brasserie de Pekelinge geniet je niet alleen van een heerlijk ontbijt, maar ook van een lekkere lunch of een verrassend diner. Bij supermarkt Jimmy's  kan je terecht voor wat snelle boodschappen en natuurlijk ben je welkom bij de vele sport en animatie activiteiten in de vakantieperioden.

Wil je een verfrissende duik nemen in het zwembad of wil je lekker crossen op de spectaculaire pumptrackbaan?  Haal dan eerst een toegangsbandje bij de receptie. Veel plezier!

Let op: de camping en al haar faciliteiten incl. de Brasserie, winkel en animatie, zijn in de periode november t/m maart gesloten.

Corona Maatregelen
We passen op dit moment de camping steeds wat aan, en volgen zo de adviezen en richtlijnen die horen bij deze bijzondere tijd.