Ontdek de Hotel Lodge

Ontdek de Hotel Lodge

De Hotel Lodge op Buiten Pekelinge is een uniek luxe verblijf midden in het buitengebied. Hier vind je alle rust en ruimte, maar als je wilt, maak je ook eenvoudig contact met de andere gezinnen.

Op een buitengebied van 2 hectare, staan 8 bijzondere hotel Lodges. Deze ruimtelijke vrijstaande verblijven zijn werkelijk van alle luxe voorzien. Door de natuurlijke materialen en grote glazen wanden, verblijf je midden in het Zeeuwse landschap. Je kijkt vanuit je heerlijke bed zo de weilanden in!

Geniet daarbij ook elke ochtend van een heerlijk ontbijt dat we komen bezorgen. En om de drie dagen ontvang je schone handdoeken en maken we je bed op met schone lakens.

Ontdek alle faciliteiten van je Hotel Lodge.Faciliteiten Hotel Lodge

Een luxe Hotel lodge dat klinkt mooi, maar wat vind ik daar nu allemaal in?
Bijna te veel om op te noemen....

  • 2  peroons kingsize bed
  • Stapelbed voor de kinderen
  • Badkamer met inloopdouche en wastafel
  • Apart toilet
  • Infrarood sauna

Ontbijten op bed

Het ontbijt wordt elke dag bij jullie bezorgd. We vragen of jullie de keuze voor ontbijt door willen geven via Mijn Buiten Pekelinge. Zijn jullie benieuwd hoe we het ontbijt bezorgen en uit welke soorten ontbijt je kunt kiezen? Klik dan op de onderstaande button. 

Hotel Service

Als je een Hotel Lodge reserveert zorgen wij er graag voor dat je (bijna) nergens aan hoeft te denken.

De bedden zijn opgemaakt, de handdoeken liggen netjes voor je klaar. In de badkamer vind je shampoo en douchfris. Wil je beginnen met een kopje koffie of thee?  We zetten alles voor je klaar.